Uvjeti kupnje

 

Plaćanje robe naručene putem interneta

  • Općom uplatnicom, bankovnom doznakom i e-bankingom, pri čemu će tako plaćene narudžbe biti isporučene kada uplata postane vidljiva na našem bankovnom računu.
  • Pouzećem: gotovinski dostavljaču - djelatniku dostavne službe. Kod plaćanja pouzećem prije isporuke nazvati ćemo Vas za telefonsku potvrdu narudžbe.

 

Plaćanje prilikom preuzimanja u prodavaonici

  • Gotovina
  • Općom uplatnicom, bankovnom doznakom i e-bankingom, pri čemu će tako plaćene narudžbe biti isporučene kada uplata postane vidljiva na našem bankovnom računu.

 

Dostavna služba

Za dostavu kupljene robe koristimo usluge Mail Boxes Etc. Ukoliko Vam dostavljamo kupljenu robu, Vaše ime, prezime, adresu i kontakt broj telefona dostavljamo dostavljačkoj službi, a mi ćemo poduzeti sve mjere da se oni s Vašim osobnim podacima odnose s dužnom pažnjom i na zakonit način.

  • Mail Boxes Etc.

 

Ispravnost pošiljke, reklamacije, povrat i zamjena robe

Prodavatelj se obvezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan, ima ispravan rok trajanja, zapakiran je u originalnu ambalažu te odgovara vrsti i opisu proizvoda navedenom na našoj web stranici.

Slika koja ilustrira proizvod na web stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda (npr. promjena dizajna ambalaže i sl.). Zadržavamo pravo na pogreške opisa, fotografija, cijena i broja artikala zbog automatskog unosa artikala u sustav, kao i automatske potvrde o narudžbi. U slučaju pogreške mjerodavan je navod našeg operatera.

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

Prilikom dostave robe, molimo Vas da provjerite isporučenu robu te eventualna oštećenja reklamirate osobi koja je dostavila robu. Ukoliko su na isporučenoj robi vidljiva vanjska oštećenja, kupac ima pravo odbiti preuzeti naručenu robu. Molimo Vas da usporedite dostavljene proizvode (vrstu i količinu dostavljenih proizvoda) s računom te ukoliko nešto nedostaje ili je isporučen pogrešan proizvod, na licu mjesta o tome obavijestite dostavljača. Primatelj i dostavljač na licu mjesta zapisnički utvrđuju i svojim potpisom potvrđuju nedostatke. Molimo Vas da obratite pozornost na to da je provjera ispravnosti pošiljke odgovornost kupca te da naknadne reklamacije u smislu količine i vrste dostavljene robe i vidljivih nedostataka nismo obvezni uvažiti.

Zanatska radnja za izradu P.E. vrećica će u najkraćem mogućem roku, prvom mogućom dostavom, o svom trošku dostaviti artikle za koje se na gore navedeni način utvrdi da nedostaju u pošiljci ili da su dostavljeni u neispravnom stanju, ili će kupcu odobriti povrat novca, prema izboru kupca.

Kupac ima pravo na povrat robe u slučaju da proizvod ima materijalni ili kvalitativni nedostatak koji nije bilo moguće uočiti prilikom preuzimanja robe. U tom slučaju, molimo Vas da nam takav proizvod reklamirate kako bismo dogovorili povrat i zamjenu takvog proizvoda ili povrat novca.

Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili ste dobili proizvod s greškom ili imate bilo kakav prigovor, sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, molimo Vas da nas o tome obavijestite na e-mail adresu:

Nakon što kupac reklamira ispravnost proizvoda, Zanatska radnja za izradu P.E. vrećica će u najkraćem roku osigurati preuzimanje robe, posredstvom dostavljača ovlaštenih tvrtki. Otpremne troškove kod takvog povrata u potpunosti će preuzeti Zanatska radnja za izradu P.E. vrećica, nakon čega će bez ikakve naknade poslati kupcu zamjenski proizvod prvom mogućom dostavom ili mu odobriti povrat novca, prema izboru kupca.

Ukoliko kupac želi zamijeniti ispravan i nekorišten proizvod koji mu ne odgovara, takav proizvod može vratiti prodavatelju u roku od 14 dana nakon primitka proizvoda u posjed. Ukoliko želite vratiti ili zamijeniti ispravan proizvod, molimo Vas da nas o tome obavijestite na e-mail adresu: kako bismo dogovorili povrat i zamjenu takvog proizvoda ili povrat novca. Po preuzimanju ispravnog proizvoda u originalnoj ambalaži, prvom mogućom dostavom poslati ćemo zamjenski artikl po izboru kupca.

Troškove jednog povrata i slanja zamjenskih proizvoda snosi Zanatska radnja za izradu P.E. vrećica, a neposredne troškove eventualnih naknadnih povrata snosi kupac. Za eventualnu razliku u cijeni zamjenskog artikla kupac će biti terećen ili odobren, ovisno o konkretnoj situaciji.

Standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće
Košarica