Zanatska radnja za izradu P.E. vrećica
vl. Jadranko Jarčević

D. Cesarića 37
Virovitica

tel: 033 728 100
fax: 033 800 736

O nama

Plava folija Zanatska radnja za izradu P. E. vrećica osnovana je 1989. godine, kao mala tvrtka obitelji Jarčević. Osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja i prodaja polietilenske ambalaže.

Bavimo se proizvodnjom polietilenskih vrećica od PE-LD i PE-HD materijala, a u ponudi imamo vrećice s treger ručkom, vrećice s banana ručkom, vrećice za zamrzavanje, vreće za smeće u setu, vreće za smeće u roli, te vrećice za razne druge namjene.

Posjedujemo moderno opremljene strojeve za izradu gotovih proizvoda kao i vlastiti vozni park s 3 kombi vozila za dostavu proizvoda našim klijentima.

Smješteni smo na samoj granici podravine i Slavonije, u mjestu Virovitica što nam omogućuje dobru cestovnu povezanost sa sjevernim, srednjim i istočnim dijelom Hrvatske.

U mogućnosti smo se prilagoditi vašim potrebama pa tako možemo izraditi polietilensku ambalažu raznih dimenzija bez tiska i sa tiskom po želji kupca. Kod ambalaže s tiskom nudimo i pomoć pri odabiru dizajnerskog rješenja.

Dugogodišnje iskustvo, brzina isporuke i kvaliteta naših proizvoda te kontinuirano ulaganje u nove tehnologije omogućilo nam je da naše proizvode cijene klijenti iz svih dijelova Lijepe naše.